Skip to main content
  • English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
ANDERE

INDIVIDUEEL CAMOUFLAGEPAK

INDIVIDUEEL CAMOUFLAGEPAK

ergonomie – thermische bescherming – bescherming in VIS spectrum
ergonomie
thermische bescherming
bescherming in VIS spectrum

Individueel camouflagepak voor de winter

Het individuele camouflagepak in de winterversie verzekert ideale bescherming tegen detectie in besneeuwde omstandigheden. Innovatieve materiaaloplossingen zorgen voor bescherming tegen detectie in alle belangrijke detectiespectra: UV, VIS, NIR en TIR met behoud van gebruikscomfort.

Anti-Drone Poncho

De Anti-Drone Poncho is een individuele uitrusting van een soldaten, in de versie woodland biedt een ideale bescherming tegen detectie in bossen en steppes. De toepassing van een combinatie van moderne materialen zorgt voor bescherming tegen detectie in de belangrijkste spectra: VIS, NIR en TIR, met behoud van gebruikscomfort.

Oplossingen op maat

Ons doel bestaat uit het ontwerpen en verwaardigen van maskeringsproducten die op individuele eisen van de klant zijn afgestemd. Dankzij onze ervaring en uitgebreide onderzoeksfaciliteiten zijn wij in staat om oplossingen te creëren die voldoen aan de hoge eisen van het moderne slagveld, met inachtneming van de specifieke parameters die door de klant worden gedefinieerd.

Bent u op zoek naar een oplossing op maat van uw behoeften? Neem contact met ons op en onze technologen en ontwerpers gaan de best mogelijke oplossing voor u voorstellen.


Arrondissementsrechtbank Poznań - Nowe Miasto i Wilda te Poznań, IX Economische Afdeling, Aandelenkapitaal: 8.824.200 PLN
REGON: 311089769; NIP: 668-17-12-330; KRS: 0000135145
Privacybeleid 2023 Miranda Spółka z o.o. [BV]