Skip to main content
  • English
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français
MIRANDA MILITARY

TECHNISCHE WEEFSELS EN BREISELS

TECHNISCHE WEEFSELS EN BREISELS

antibacterieel – waterdicht – brandwerend
antibacterieel
waterdicht
brandwerend

Technische weefsels en breisels

Miranda is een fabrikant van een breed assortiment van polyester en polyamide weefsels en breisels bestemd voor producten van basisuitrusting van een soldaat.

Onze producten worden onder andere bij de productie van leger rugzakken en tassen, kogelvrije vesten en schoeisel toegepast.

We bieden technische weefsels en breisels met antibacteriële, schimmelwerende, anti-elektrostatische, zuurbestendige, waterdichte, brandwerende of insectenwerende eigenschappen.

Afhankelijk van de technische specificaties van een bepaald product kunnen onze producten in waterdichte, waterbestendige en ademende coatings zijn voorzien.

Onderscheidende kwaliteit

De hoge kwaliteit van de door ons aangeboden producten wordt bevestigd door een aantal onderzoeken en certificaten die voldoen aan een reeks normen voor de productie van technische weefsels en breisels, te beginnen met Oeko-tex en B1.

We zijn een erkende leverancier van specialistische kleding of uitrusting voor geüniformeerde diensten.

Dzianiny i tkaniny poliestrowe oraz elastyczne

Oplossingen op maat en veelzijdige toepassingen

We kunnen de stof op een door de klant aangegeven breedte te snijden – ongewone bestellingen vormen geen obstakel voor ons. Ons team staat klaar om u te helpen tijdens de gehele uitvoering van de bestelling, van ontwerp tot implementatie.

Prestaties conform de bestemming

Onze Verkoopafdeling biedt hulp bij het selecteren van de juiste weefsel met specifieke parameters, vanzelfsprekend in lijn met het beoogde gebruik. Met de aanbevelingen van ons ervaren team kunt u de aangeboden stoffen conform hun bestemming gebruiken.
Tkaniny kamuflażowe i techniczne
Tkaniny kamuflażowe i techniczne

Oplossingen op maat

Ons doel bestaat uit het ontwerpen en verwaardigen van maskeringsproducten die op individuele eisen van de klant zijn afgestemd. Dankzij onze ervaring en uitgebreide onderzoeksfaciliteiten zijn wij in staat om oplossingen te creëren die voldoen aan de hoge eisen van het moderne slagveld, met inachtneming van de specifieke parameters die door de klant worden gedefinieerd.

Bent u op zoek naar een oplossing op maat van uw behoeften? Neem contact met ons op en onze technologen en ontwerpers gaan de best mogelijke oplossing voor u voorstellen.


Arrondissementsrechtbank Poznań - Nowe Miasto i Wilda te Poznań, IX Economische Afdeling, Aandelenkapitaal: 8.824.200 PLN
REGON: 311089769; NIP: 668-17-12-330; KRS: 0000135145
Privacybeleid 2023 Miranda Spółka z o.o. [BV]