Skip to main content
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français

MVO Zilveren Blad voor de Lubawa Groep

oktober 9, 2023

MVO Zilveren Blad prijs in de 11e editie van het weekblad “Polityka”

De Lubawa Group, waarvan Miranda Textiles – Miranda Military een onderdeel maakt, werd bekroond met MVO Zilveren Blad in de 11e editie van enquête van het weekblad “Polityka”. We zijn blij dat onze acties zichtbaar zijn voor anderen en vooral positief worden beoordeeld.

Voor de 11e keer organiseerde het weekblad Polityka, in samenwerking met advieskantoor Deloitte en het Verantwoord Business Forum, samen een overzicht van de oplossingen van bedrijven die duurzame ontwikkeling en sociale betrokkenheid ondersteunen. De Lubawa Group nam dit jaar ook deel aan deze editie en werd bekroond met de prijs MVO Zilveren Blad van Polityka.

Meer informatie: www.polityka.pl
Bron: Weekblad Polityka

Oplossingen op maat

Ons doel bestaat uit het ontwerpen en verwaardigen van maskeringsproducten die op individuele eisen van de klant zijn afgestemd. Dankzij onze ervaring en uitgebreide onderzoeksfaciliteiten zijn wij in staat om oplossingen te creëren die voldoen aan de hoge eisen van het moderne slagveld, met inachtneming van de specifieke parameters die door de klant worden gedefinieerd.

Bent u op zoek naar een oplossing op maat van uw behoeften? Neem contact met ons op en onze technologen en ontwerpers gaan de best mogelijke oplossing voor u voorstellen.


Arrondissementsrechtbank Poznań - Nowe Miasto i Wilda te Poznań, IX Economische Afdeling, Aandelenkapitaal: 8.824.200 PLN
REGON: 311089769; NIP: 668-17-12-330; KRS: 0000135145
Privacybeleid 2023 Miranda Spółka z o.o. [BV]