Skip to main content
  • Polski
  • Deutsch
  • Español
  • Français

XXXI Internationale Defensie Industrie Tentoonstelling MSPO 2023 is voorbij

oktober 9, 2023
MSPO 2023 is al voorbij! Namens het gehele team van Miranda Textiles willen we de organisatoren en vooral de deelnemers zelf bedanken voor de nieuwe kans om elkaar te ontmoeten.

De conferentie met als thema “Camouflage en simulatie als systeem om de overlevingskansen van militaire uitrusting en soldaten op het moderne slagveld te vergroten” was een uitstekende gelegenheid om camouflage-, maskeer- en simulatietechnieken en de richting van hun ontwikkeling met inachtneming van de ervaring van de oorlog in Oekraïne te presenteren.

Het evenement werd georganiseerd door het Maskeringscentrum consortium bestaande uit MirandaTextiles, het Professor Józef Kosacki Militair Instituut voor Engineering Technology en Lubawa SA.

Oplossingen op maat

Ons doel bestaat uit het ontwerpen en verwaardigen van maskeringsproducten die op individuele eisen van de klant zijn afgestemd. Dankzij onze ervaring en uitgebreide onderzoeksfaciliteiten zijn wij in staat om oplossingen te creëren die voldoen aan de hoge eisen van het moderne slagveld, met inachtneming van de specifieke parameters die door de klant worden gedefinieerd.

Bent u op zoek naar een oplossing op maat van uw behoeften? Neem contact met ons op en onze technologen en ontwerpers gaan de best mogelijke oplossing voor u voorstellen.


Arrondissementsrechtbank Poznań - Nowe Miasto i Wilda te Poznań, IX Economische Afdeling, Aandelenkapitaal: 8.824.200 PLN
REGON: 311089769; NIP: 668-17-12-330; KRS: 0000135145
Privacybeleid 2023 Miranda Spółka z o.o. [BV]